maanantaina, joulukuuta 19, 2005

Kanada!

Perjantaina saimme viimein tietää rehtorin päätöksen siitä, ketä on valittu lähtemään Euroopan ulkopuolisiin kohteisiin vaihto-oppilaiksi lukuvuodelle 2006-2007.

Olemme haaveilleet lähtemisestä ihan opintojen alusta asti, ja nyt polte on kasvanut vielä suuremmaksi, kun opiskelukaverini Piiamaria ja EO-hörhöt Jaakko XIV ja Elina M ovat kertoilleet blogeissaan elämästään lätäkön takana ja keskivaiheilla.

Mehän haimme Kanadaan, ykkösvaihtoehtona Simon Fraser University Vancouverissa ja kakkosena hiukan pienempi yliopisto Reginassa.

Haastatteluissa meille sanottiin, että päästäksemme yhdessä lähtemään meidän tulisi kummankin kohota oman tiedekuntamme ykköseksi - Fraseriin kun oli vain kaksi paikkaa, Reginaan neljä tai viisi. Piti siis pelätä pahinta ja odottaa parasta...

Miika valittiin lähtemään Simon Fraseriin, minä en päässyt varasijallekaan. :'C

Unelmasta ei kuitenkaan vielä luovuta. Aiomme koettaa löytää minulle töitä, tai ainakin jotain vapaaehtoishommia, että saisi edes osan matkan kuluista korvatuksi. Meillä on jonkin verran rahaa säästössä, mutta se yksinään ei riitä.

Ehkä mekin lopulta astumme Kanadan maaperälle tammikuussa 2007, kuten olemme haaveilleet...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hienoa kuitenkin, että Miika pääsi. JOspa jotain työtä tai muuta löytyy sullekin. Kannattaa varmaan ottaa yhteyttä niihin SLEY:n lähetteihin, jotka työskentelee Kanadassa. Jos sitä kautta saisitte jotain kontakteja sinne.

Pälli kirjoitti...

Oi vitsi, sielläkö on SLEY:n lähettejä? Vau. Joku lähetykseen tai seurakuntaan liittyvä työhän olisi aivan unelma! Missäpäin Kanadaa ne lähetit mahtavat oleskella?

*huokaa* ...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Katso Saniksen menovinkki-palstalta, siellä on ainakin mainintoja toiminnasta, mutta ei kai liene kovin suuri todennäköisyys, että olisivat lähellä Miikan opiskelupaikkaa..

Pälli kirjoitti...

Kiitti Vinkistä ;)