tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Kirjoitukset aikajärjestykseen!

Päivi ja Miika Deer Lake -puistossa, taustalla Shadboldtin taidemuseo
Oletko uusi blogien maailmassa?

Tässä apuja siihen, kuinka löydät kirjoituksille sen järjestyksen, mihin ne on tarkoitettu.

Otsikon Kategoriat alta löytyy linkki Kanada. Kun klikkaat sitä, ruudulle ilmestyvät vain tämän kategorian tekstit aikajärjestyksessä, uusin ensimmäisenä. Nyt voit aloittaa Kanadan-reissuumme tutustumisen alusta saakka! :)

Jos haluat saada kaikki kirjoitukset aikajärjestykseen, klikkaa otsikkoa Raivoa rakkautta. Toinen vaihtoehto on klikata tätä linkkiä, joka ajaa saman asian...

Jos sen sijaan haluat nähdä viimeksi muokatut kirjoitukset, tee näin...

  • Firefox: Tallenna blogin osoite kirjanmerkkeihin klikkaamalla pientä oranssia neliötä, joka näkyy selaimen osoitekentässä. Valitse esiintulevista vaihtoehdoista RSS ja paina Subscribe.

  • Explorer: Samoin kuin Firefox, paitsi että oranssi neliö löytyy yläpalkista eikä osoitekentästä.

Tämän jälkeen kun viet hiiren kirjanmerkeissä olevan blogin nimen päälle, sivuvalikkoon ilmestyvät kirjoitukset, ylinnä se, jota on viimeksi muokattu. Kätevää tämäkin, eikö totta! ;)

Kuvista

Olet ehkä huomannutkin pari asiaa: kun viet hiiren kuvan päälle, esiin ilmestyy vähäksi aikaa eräänlainen kuvateksti. Se on tarkoitettu itse asiassa sellaisia tilanteita varten, kun kuva ei näy, taikka jos sivua tarkastellaan vaikka ääniselaimella tai tekstiselaimella, mutta itselleni se on mukava extra. ;)

Lisäksi kuvat saa klikkaamalla isommaksi!

Ei kommentteja: