keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Ensimmäinen matkamuisto ja riemastus!

Tumman luumun värinen, kukkakuvioinen Point Zero -rahakukkaroEnsiksi mainittu on uusi rahakukkaro. Jotkut ehkä muistavat vanhan, kauan palvelleen eestiläisen edeltäjänsä. Nyt alkaa uusi aika samettisen naisellisuuden kanssa. ;) Tämmöinen ihanuus tuli ostettua viikko, pari sitten Metrotownista, ja jopa aika edullisesti, maksoi semmoiset seitsemän euroa. Laukkuputiikissa, jonka nimeä en enää muista, oli jokin ale meneillään...

Alunperin vaaleanruskeaa nahkaa ollut aaltoilevalla kuvioinnilla varustettu lompakkoRiemastus taas johtuu siitä, että viimeinkin kaikki blogin etusivulla näkyvät linkit, kuten kategoriat, kommentoi, ... ovat suomeksi. Olen nimittäin siirtynyt Bloggerin uudempaan versioon, ja sitä tästä on ilmeisesti kiittäminen. Vanhassa olin itse kääntänyt suomeksi ne, mihin pystyin vaikuttamaan. Ah, tätä autuutta! Tuntuu ehkä hassulta, mutta englannin ja suomenkielen sekoittaminen toisiinsa todella ärsytti minua - vaan ei ärsytä enää. :)

4 kommenttia:

pm kirjoitti...

Hei nyt musta tulee ihan vakiobloggari :) mutta pakko kommentoida tätä, sillä onnistuit reilussa kuukaudessa siinä missä minä en vajaassa puolessa vuodessa: löysit hienon lompakon Kanadasta! Ehkä mulla tosin vika oli etsijässä eikä vaan maassa, mutta siitä tuli jo vähän huono vitsi kun edellinen hajosi käsiin... Onnittelut siis saavutuksesta :)
Vikat Kalevalan esitykset ohi nyt, huoh. Ulkona sentään on kaunis aurinkoinen päivä ja ihana suomalainen talvikeli, josta intoilin uunituoreen Mantelin pääkirjoitukessa.
Kaunista helmikuun loppua teille!
Piia-Maria

Pälli kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon (?) ;)

Ehkäpä syy onnistumiseeni on siinä, että en edes yrittänyt varsinaisesti etsiä uutta rahapussia. Satuimme vain kävelemään sen liikkeen ohi matkalla Superstoreen, ja kun ale-kylttejä oli paljon ja lompakot aivan nenän edessä, päätin vilkaista niitä... tosin valinnassa kului hetki, ja Miikalla oli mennä hermot. ;)

Voi että, se Kalevala oli yksi niistä jutuista, joihin en vain kertakaikkiaan kerennyt. Se oli varmasti hieno!

Kirjoittelet edelleen Manteliin?

Helmipäiviä sulle kanssa :)

pm kirjoitti...

Joo yhä Mantelin "toimituksen" jäsen. Olen niin laiska ja kiireinen ettei muuten oikein tule kirjoiteltua mitään, niin tarvii tällaisen "pakon" sitä varten. Ja hyvä pakko onkin kun tulee käytettyä kirjoittamisen lahjaansa kristityn elämän pohdiskeluun sen sijaan, että kirjoittelisi vain romaanikässäriä... vaikka sekin houkuttaisi taas ja onhan sekin jonkunlainen henkireikä väliin. No anyway, Mantelin jutuista on (toivottavasti) iloa muillekin kuin pöytälaatikolle.
Innostaisi aloittaa oma blogi ihan muuten vain kirjoitettavaksi, vaan eipä ole tullut vielä tehtyä mitään. Niinpä bloggausinnon tullessa tulin taas sinun juttujasi lukemaan :) SIU

Pälli kirjoitti...

Juu, ne pakot on sopivassa määrin kovin terveellisiä. Kamppailen täällä joka päivä itseni kanssa ja yritän tehdä esseitä, yleensä onnistun huonosti... :(

Olisi kyllä oikein mukaisaa lueskella sun mietteitä blogista, mutta no pressure :)

Ja siunausta sulle kanssa!