perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Täällä... taas?

Miika istuu tietokoneella kuulokkeet päässä - aivan kuten Suomessakin!
Me olemme siis täällä. :)

Minä olen täällä. Ja taas pyytämässä anteeksi ensimmäisenä - en ole saanut laitettua tänne sanan sanaa enkä yhtäkään kuvaa, vaikka olemme lätäkön takana jo kuukauden elelleet.

Niinpä näet nyt puolen tusinaa torsoa tällä sivulla. Toivottavasti saan piankin kirjoiteltua edes jotakin kaikesta, mitä on tapahtunut, vaikka toki enimmäkseen elämme ihan tavallista arkea. :)

Niin, ja Miika pystyy nyt kirjoittelemaan tänne kanssa.

***

Saara, se Body Shopin kasvovesi on ollut todellinen pelastus! Kiitos! *hali* :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei!
Kiva että saadaan taas kuulla teistä :) Kovasti on täällä(kin) odoteltu tietoa kanadanmaasta

Matti K

Pälli kirjoitti...

Hei Matti! :)

Teistäkin oli oikein mukava kuulla, kun Katriina lähetti mailia. Mukavia hurjasteluita ja karttakepin heilutteluja sinne ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kiva lukea tarkemmin teidän elämästä siellä! Täällä kotipuolessa on ollut nyt kovat pakkaset, ainakin Kausalassa lähempänä kolmeakymmentä pakkasastetta, hyrr.
Ja tänään oli eka osa äikän yo-kokeesta, tekstitaidon koe. Mulla on nyt sata korjattavaa vastausta, onneksi vain 1-2 sivun pituisia. Mutta työtä riittää.

Pälli kirjoitti...

Ja Katriina :))

Juu olen kuullu Suomen pakkasista. Uuraisilla oli kuulemma ollu joku aamu 43 miinusta. JOku oli ottanu lämpömittaristaan kuvan ja pistäny nettiin, tiesi Jukka kertoa.

Tsemppiä vaan niitten vastausten korjaamisen kanssa! Voi että, sitten kun palataan Suomeen niin toivottavasti ehditään käymään siellä teille kylässä... ennen kuin muutatte taas. :)

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, nyt oon määki käyny tarkistamassa paikat. Onpa hieno plokisysteemi. Saisinko suomentaa vaikkapa ... päiväkirjaksi? Mikä uusi ja uljas sana.

Outi kutoo paitaa. Se on teheny sitä jo aika pitkään aika intensiivisesti. Vaan kohtahan onki jo valamis. Meillä oli jopa Kuokkalan raamis kylässä täällä tänään. Kaikkea sitä. Ja sitte -tän tän tää- kysykääpä Jarkolta ja Anulta kuulumisia.

Pälli kirjoitti...

Oo!

(Nyt on messengermoodi päällä..)

Vai sellasta kuuluu sinne :) Outille kanssa terveisiä! Ja Anulle ja Jarkolle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla että se kasvovesi ei ollut turha ostos. Mäkin löysin teidän Kanadan kuulumiset kun tajusin päivittää sivun. Johan mä ihmettelin...

Saara

Pälli kirjoitti...

Saara! :)

Juu, iteki oon monesti jättäny painamatta refresh-nappia ja ihmetelly että missä vika.

Mää olinko jo kaipaillu, että missä sää oot, tai te, ku et oo yhtään kommenttia jättäny ;)

Siu ja haleja! Ja tuu "kylään" taas :)