tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Any Given Sunday

Minä tahansa sunnuntaina

Ukko Zachary tarjoili konvehteja valtavan suuresta rasiasta. :)Sunnuntaiseen tapaan käytiin kirkossa, vaikka toki siellä tälläkin kertaa oli jotain tavallisuudesta poikkeavaa: Saarisen Ukko vietti pyhäkoulussa yhdeksänvuotissynttäreitään. :)

Aamulla tuli tavalliseen tapaan kiire, ja melkein myöhastyimme bussista, joka oli viisi minuuttia etuajassa. Lisäksi kymmenen matkan sarjaliput eli paikallisittain Fare Saver´s Ticket olivat loppu, ja kun pääsin bussiin, en löytänyt 25 centin kolikoita mistään. Kiltti bussikuski sanoi lopulta, että kaksi dollaria on riittävä maksu, ja pääsin sitten istumaan.

Matkalla katselimme taas taloja; bussimatkat eivät käy tylsäksi, kun voi haaveilla, että tuollaisen kaiteen haluaisin omaan kotiin joskus, ja tuo kiviaita on niin kiva, ja... Meri ja Ulpu. - Saarisilta saimme kahvinkeittimen, kirjoituspöydän, yöpöydän...Lyhyellä kävelymatkalla bussipysäkiltä kirkolle otin taloista kuvia, ja Miika hermostui, että pian luulevat meitä murtovarkaiksi. Tien varrella oli kyltti, jossa luki, että kaikki epäilyttävät asiat ilmoitetaan poliisille...

Jumalanpalveluksen jälkeen päästiin sitten synttäreitten rääppiäisille, jotka eivät juuri juhlista eronneet. Siihen jäi yksi jos toinenkin juttelemaan niitä näitä, vaikka olisi jäänyt vaikka mitään kummempaa ei olisi ollutkaan. Ihan samaan tapaan kuin Lutherin kirkolla. :)Juhlapöytä, jossa on kanadalaiseen (suomalaiseen?) tapaan sen seitsemää sorttia.Seijaa ja hänen miestään Jaria saamme kiittää leivänpaahtimesta ja mikrosta. :)Jorma on pyhäkoulunopettaja, Maija-Liisa kotoisin Etelä-Pohjanmaalta - ja sen kuulee ;)Maija-Liisa, ?, Salme, joka antoi meille television, sekä Jorma jälleen.
Iltapäivällä tehtiin ruokaa, katseltiin teeveetä ja pelailtiin tietokoneella. Pyydettiin Nooraa ja Jukkaa käymään, mutta he olivat ulkona reippailun vuoksi sen verran väsyksissä, että pysyttelivät kotioloissa.

Semmoinen ihan tavallinen sunnuntai siis - juuri tämmöisiä leppoisia ja kiireettömiä niitten pitää ollakin... Lepopäiviä :)

Ei kommentteja: