perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Hammasharjan ostamisen vaikeus

Ei sitä uskoisi, miten vaikeaa voi olla ostaa hammasharja.

Olen vuositolkulla käyttänyt Pepsodentin Extra softia, kun otteeni ovat ienten kannalta turhankin kovat. Tykkään harjan muotoilusta ja hintakin on sopivan edullinen.

Mutta voi kurjuutta! Tämä tuote ilmeisesti on vedetty pois markkinoilta - ainakaan meidän lähikaupoista sitä ei enää saa. Kyllä löytyy jos jonkinnäköista neonväristä, röhelöistä tuuthbrassia, mutta ei vanhaa kunnon perinteistä, yksinkertaista Pepsodentia... tai siis juurikin sitä extra soft -versiota. Niinpä olen ties monettako kuukautta käyttänyt jo lähes loppuun kulunutta harjaani. Mihinkähän tässä vielä päädytään!

En voi ymmärtää tätä maailman vääryyttä. Samaa ikävää peliä on harrastanut myös Herbina uusimalla tuotesarjaansa useammin kuin laki sallii. Käytän sitä turkoosikorkkista deodoranttia, olen varmaan kaksitoistakesäisestä käyttänyt samaa. Parempaa ja halvempaa kun en ole löytänyt, niin kyllä sydänjuuria kylmäsi, kun luulin, että valmistus on lopetettu.

Sama juttu Clear Line -sarjan tasapainottavan geelivoiteen ja tehohoidon suhteen. Riittoisaa, halpaa ja minun iholleni kuin nappiin tehty. (Ei äkkiä uskoisi, kun on atoopikosta kyse, mutta ihon olemus vaihtelee valtavasti...) No, lähes joka kerta, kun noin puolen vuoden välein käyn ostamassa uutta, niin saa metsästää kissojen ja koirien kanssa. Purkit ovat ulkomuodoltaan muuttuneet, väliaikaisesti loppu tai valmistus lopetettu.

Lopettakaa nyt hyvän tähden tavallisten ihmisten kiusaaminen siellä tuotekehittelyosastoillanne!

1 kommentti:

Pälli kirjoitti...

Markku!!! :)

Olet sentään hengissä... no, näinhän sinut kaukaa Lozzilla tässä yksi päivä. Mennäänkö kahville tai syömään joskus?

Maagiset Hammasharjat. Nehän pitäis itse asiassa vaihtaa kuukauden vai oliko parin käytön jälkeen... onneksi muuten löysin niitä extra softeja. Kummasti tuo verenvuoto ikenistä on lakannut, kun sain uuden harjan käyttöön. ;) Uijui. Olisi siis pitänyt lähestyä kammottavaa kävelykatua ja keskustaa jo paljon aiemmin.

Ole tyytyväinen vain, kun olet niin hellävarainen ikeniäsi kohtaan. Liian kovat otteethan sen harjan kuluttavat.

Suloista syksyä sinulle, jos ei törmäillä tässä! :)