maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Karhujuhannuksesta evankeliumijuhlille

Siispä lupailemaani turinointia juhannuksesta ja elosta sen jälkeen...

Juhannuksena grillailtiin Karhuperheen, Katriinan ja Matin kanssa. Grillistä hajosi jalat, ennenkuin päästiin ees alkuun, mutta ei se menoa haitannut. ;D Makoisa picnic päättyi sadekuuroon ja B5:n katseluun meillä. Kyseiseen sarjaan ehti syntyä paha addiktio sen viikon aikana, mitä ekan tuotantokauden jaksojen katseleminen kesti.

Juhannuksen jälkeisestä viikosta en muista mitään. Pelottavaa! Varmaankin kurkkaus vieraskirjaan virkistäisi muistia. ;)

Oletettavasti oon pessy pyykkiä (miten ihmeessä sitä aina riittää??) ja grillaillu itteäni parvekkeella ja yrittäny samalla lukia tenttiin. Niin, ja Ilkka tais sulostuttaa iltojamme... jooo, esimerkiksi hallitusmuodot käyttäen esimerkkinä kahden lehmän omistamista... :D

Jooh, en löytänyt sitä saittia, josta noita piti löytyä. Mutta löysinpäs säätäjien kotisivut. Olen aikoinaan saanut kunniakirjan "Kaikkien aikojen säätäjä"... ;D

Evankeliumijuhlat sitten. Ne olivat upeat. Oli hassua hengata Jyväskylän EO:laisten kanssa ja tavata niitä ihmisiä, joitten kanssa aiemmin hengailin tapahtumissa, niinkun Himangan jo vanhenneita entisiä seurakuntanuoria. Ja Freedom rules!!! Kiitos Jaakko XIV viimeisestä!!

Ei kommentteja: