torstaina, heinäkuuta 28, 2005

Uusia perheenjäseniä

Niin, unohdin aivan kertoa, että toissapäivänä kun tulin kotiin, Miika oli jo palannut Gigantista, eikä suinkaan tyhjin käsin. Mutta tästä rakkaasta Miika varmaan kertoo omassa blogissaan enemmän. Minä osaan sanoa vain, että tehoa rassissa (mistä ihmeestä tietokoneparka on tuommoisen lempinimen saanut?) riittää tehoja vaikka pienelle kylälle, ja on sitä ja tätä ja tuota ylimääräistä, ja että näytönohjain saisi olla parempi, mutta riittänee kuitenkin jonkin verran... ainakin Diablo II ja Alien vs predator näyttävät pyörivän...

Minä taas muokkailen vain innoissani omaa käyttäjäprofiiliani; eilen kului tunti kun etsin Narnia-näytönsäästäjää - en löytänyt, mutta sen sijaan löysin taustakuvan. Vaikka koneen mukana tullut syksyinen ruskatie kyllä kuvaisi melkein paremmin sielunmaisemaani.

Ei liene hankala arvata, miten jääkaapille kävi. Eläimiä pitäisi armahtaa... ja eilisiltakin kului Samin ja Liisan kanssa Carcassonnea pelaillen. Samin siippa Krisse oli kaupungilla ystävänsä kanssa, josta syystä pikku-Saima, 4kk, oli myös täällä ilonamme.

Carcassonne lisäosineen maistui, vaikka Sami voitti taas...

Ei kommentteja: