torstaina, marraskuuta 17, 2005

Virtuaalinen avautuminen

Tulin kipeäksi, enkä päässyt psykologian intensiivikurssille, jolla käsitellään ihmisen yhteenkuulumisen tarvetta. :/ Olen sitten viettänyt koko päivän virtuaalissa. Olisi tietysti voinut opiskella ja lukea ihmisyksilössä tapahtuvan kehityksen kulttuurisesti määräytyneestä luonteesta.

Sen sijaan olen taas kierrellyt blogeja, ja lisäilin atopiainfopläjäykseen pari yksityiskohtaa. Mistä saankin sopivan aasinsillan päivän avautumiseen: on se niin väärin, että atoopikon pitäisi jaksaa enemmän sairaanakin! Luin jostakin ohje-esitteestä, että "Kun olet sairas, hoida ihoasi erityisen hyvin." Setäni sanoisi, että voi hyvä Sylvi ja pari muuta naista. Kun tavalliset ihmiset sairastuvat, heille sanotaan, että lepää nyt, älä stressaa mitään. Mutta ei atoopikolle...

Teki kyllä hyvää kirjoittaa atopiasta. On ollut mielessä usein ennenkin, mutta Janin kiinnostus antoi siihen oivan kimmokkeen. Toisaalta olen vähän epäröinyt, sillä oman navan ympärillä kitiseminen ryöstäytyy helposti käsistä jatkuvaksi valitukseksi, enkä itsekään jaksa kuunnella sellaista.

2 kommenttia:

anuliini kirjoitti...

Moi Päivi,
tosi hieno blogi sulla! :) Musta on tosi upeeta se, että sen lisäksi että pähkäilet asioita itseksesi niin avaat niitä muille omien intressiesi kautta. Toi aborttijuttukin on tosi ajatuksiaherättävä. Mun ei olisi itse varmaan tullut haettua kaikkea tuota infoa, mutta nyt kun se tuli luettua, olen jälleen askeleen lähepänä omaa vakaata mielipidettäni aborttien "laittomuudesta", thanks to you. Kenties jatkamme pähkäilyä muistakin asioista peräti naamatustenkin joskus. :) Ja niin, voimia tuohon rasvaamiseen. tNu.

Pälli kirjoitti...

Anuliini:)

Sinunkin blogisi on kiva, näköisesi, vaikka en paljon ehtinytkään lukea... :)

Kiitos kannustuksesta!

Näkyilemisiin viimeistään ensi maanantaina :)