keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Jännitystä elämään!

Mainitsin taannoin, että on tarkoitus mennä katsastamaan Vancouver Canucksien peliä tässä joku päivä. Noh, viisas ihminen olisi tietysti hyvissä ajoin ottanut selvää asioista ja hommannut liput. Me heräsimme tänään, ja ensi torstain jo loppuunmyydyn pelin liput saatiin plakkariin. Mutta se hinta!

Bussitkin täällä tunnustavat toista paikallista uskontoa: Go Canucks Go!Canucksien sivuilla on palvelu, jonka kautta kausikortin omistajat voivat myydä paikkansa silloin kun eivät niitä itse käytä. Sinne siis palloilemaan, Miika istui koneella ja väliin mesetti Mirkun kanssa, että mitä peliä ja millä hinnalla mennään katsomaan. Löytyi jopa neljä (!) vierekkäistä paikkaa, kappalehinta $65. Mutta jotta lippujen ostaminen ei olisi ollut liian helppoa, piti sekoilla hiukan palveluun rekisteröitymisen kanssa: aluksi laitettiin kanadalainen osoite, ja sitten vasta tajuttiin, että ostamiseen tarvitaan luottokortin laskussa olevat tiedot.

Säätämisen aikana joku ryökäle meni varaamaan liput - tai siltä se näytti. Hetken päästä neljä vierekkäistä paikkaa taas löytyi palvelusta ja tällä kertaa ne ostettiin salamavauhtia. Ja eihän niitä tietenkään edellämainitulla hinnalla saanut, vaan lisäksi piti ostaa neljä jäsenyyttä kyseiseen palveluun $15 kappaleelta; rekisteröityminen oli nääs ilmaista.

Vasta jälkeenpäin ruvettiin laskemaan, että eipä ikinä olla maksettu yksittäisestä tilaisuudesta yhtä paljon... Lisäksi paikkoja on neljä, mutta Ossi lupautui tulemaan mukaan tai etsimään jonkun muun halullisen sielun.

Mirkun tavoin tässä saa vakuuttaa itselleen, että mää en ole se hullu, enhän sentään ole hankkinu yli $1000 kausikorttia... Samoin Mirkun tavoin voi todeta, että Canucksien on kyllä parasta voittaa tämä peli!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tulipa lipuille hintaa :)

Kaipa tuo kausikortti hieman enemmän kuin 1000 $ maksaa, sillä runkosarjassa on 82 ottelua näin vanhasta muistista ja voisi kuvitella, että 41 niistä olisi kotiotteluja. Jos siis paikan saa myytyä hintaan 65 $, niin myymällä kaikki lippunsa kauden aikana kausikortilla saisi kerättyä 2665 $. Onneksi kanadan dollari on hitusen jenkkidollaria halvempi :)(jenkkidollari on 17 % kalliimpi).

Matti K.

Pälli kirjoitti...

Juu, muistat suht oikeen nuo otteluitten lukemat, ja jos ny tulkitsen noita Canucksien sivuja oikeen, niin halvin kausikortti on 1200, vähän päälle. Sillä saa yksittäisen lipun hintaan $37. Joten kausikorttinsa avulla pystyis tienaamaan tonnin. Hmm...

Mut eikös jenkkienkin dollari ole euroa heikompi? CAD:n ja euron kurssi menee suunnilleen silleen, että yksi dollari on 0,7 euroa.

Mutta, kerran elämässä... mennään jääkiekko-otteluun :D

Anonyymi kirjoitti...

Onhan euro vahvempi kuin jenkkidollari, mutta kanukkidollari on vielä halvempi. Niitä kaiketi siellä kuitenkin käytetään?

Tuon mainitsemalla hain sitä, että syntyy oikea käsitys hintatasosta. Tällä puoliskolla maailmaa dollari on tavattu mieltää tarkoittavan Yhdysvaltain dollaria.

Matti K.

Pälli kirjoitti...

Juu, Kanadan dollareita toki!

Ja totta, että dollari meillä on yhtä kuin jenkkidollari...

Anonyymi kirjoitti...

HEi!
Onpa teillä menoa ja meininkiä! Elkäähän sentään ihan väsyttäkö itseänne kaikilla menoilla :)

Tunnetko Päivi sellaista pappia kuin Seppo Kinaret? On ollut joskus Himangalla kirkkoherrana. Minkälainen mies mahtaa olla?
Se on nyt kirkkoherrana Savukoskella, jonne olen hakenut äikän lehtoriksi. Juu, siis todella pohjoiseen, työpaikkana olis Savukosken lukio ja Korvatunturin koulu, somaa..

Pälli kirjoitti...

Iihh, ei ole totta! :D

Juu tunnen Sepon oikein hyvinkin. Seppo on leppoisa ja mukava mies. :) Ja arvaas mitä... Meidän Paffe on aloittamassa työt Pelkosenniemellä toukokuussa, ja Pelkosenniemi ja Savukoski ovat seurakuntayhtymä, joten jos sinne päädyt, näette sitte aamunavauksissa :D Ja ehkä sitten muutenkin!

Siinä olisi sekin oikein mukava puoli, että vierailemalla Paffen luona tapaisi teidätkin aina :)

Korvatunturin koulu :DD